3 retters menu

3 retters menu


Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Karrysuppe med urter
  • Lakseroulade med hjemme rørt krydderdressing
  • Hønsesalat de lux ala Spangsbjerg


Hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt, serveres med ½ æble med gele glaserede løg og hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce
  • Svinefilet Royal stegt med timian og citron, hertil ristede svampe, friske grøntsager, krydderstegte kartofler og timiansauce.
  • Oksemørbrad med smørstegte kartofler, stegte grøntsager, ovnbagte tomater og rødvinssauce (+30 kr.)


Desserter:

  • Lun æbletærte med hjemmelavet vaniljeis
  • Fromage efter ønske
  • Hjemmelavet vaniljeis hertil serveres frugtsalat a part
  • Fragilite kage med moccacreme, hertil hindbær coulis.



                                                                                                                                                                                                                            Pris pr. prs 405 kr.


Copyright @ All Rights Reserved